Metode & Terapi

Med afsæt i NLP Psykoterapi (Neuro Lingvistisk Programmering), TFT/EFT (Tankefeltterapi), CGT (Indiansk naturfilosofi) og TRE inspirerer jeg til forandring og nye perspektiver på det fastlåste. Jeg hjælper mennesker til at frigøre sig fra uhensigtsmæssige gamle mønstre og derfra skabe mulighed for at gøre noget andet og leve det liv, som de drømmer om. Jeg er nænsom, legende og frygtløs i min form og møder altid min klient med dyb respekt for hvem de er og hvor de befinder sig i deres liv. Min fornemmeste opgave er at skabe et trygt og nærværende rum til livgivende og bæredygtige forandringsprocesser.

KORT OM:
Hvad er NLP Psykoterapi?
NLP Psykoterapi er en terapeutisk retning med fokus på mennesket sprogbrug og dets påvirkning af psyken. Indre selvkritiske dialoger kan have en voldsomt begrænsende og kontrollerende effekt på adfærd og beslutninger i mange menneskers liv. En bevidsthed om sproget kan skabe en frigørende forandring i livet.

Hvad er TFT/EFT?
Tankefeltterapi er en metode, som arbejder med forløsning af trauma, fobi og angst.

Hvad er CGT?
CGT er en indiansk naturfilosofisk tradition fra New Mexico. CGT har fokus på ledelse, udvikling og forandringsprocesser.

Hvad er TRE?
Tension and Trauma Releasing Exercises (TRE) er en kropsorienteret metode, som består af 7 øvelser der kan minde om en mild form for yoga. Øvelserne bruges til at aktivere rystelser og bindevævsstræk i kroppen som er forløsende på PTSD, stress, traume og kroniske spændinger. TRE kan også anvendes, som en del af et træningsprogram eller en daglig meditationspraksis, til at opnå fornyet energi og ro i kroppen. Rystemekanismen, som øvelserne er med til at aktivere, er medfødt og en naturlig del af menneskets måde at genoprette balance i krop og psyke. Metoden er simpel og kan anvendes af alle.

video
play-sharp-fill

Læs mere om TRE her: https://www.tre-danmark.dk/