Om Maria

Efter tre år som lærer i Folkeskolen vælger jeg at udskifte ABC med en 4-årig NLP psykoterapeutisk uddannelse. I 2012 etablerer jeg firmaet Maria Holm Iversen, som er den platform, hvorfra jeg udbyder 1:1 terapi og konsulentarbejde.

Siden virksomhedsstart har jeg forfulgt en drøm om at studere indiansk naturfilosofi i New Mexico. Efter flere års erfaring med gamle ritualer, meditation og ceremoni har jeg tilegnet mig unikke kommunikationsværktøjer, som jeg bruger i mit arbejde hvad end jeg arbejder med grupper, individuelt, i virksomheder eller privat. Det kombinerer jeg med uddannelser i TFT/EFT & TRE, som begge er særligt anderkendt for effektiv traumeforløsning og stresshåndtering.

Jeg er nysgerrig på at lære nyt og med afsæt i min praktiske erfaring som terapeut og konsulent kombinerer jeg forskellige teknikker og metoder således, at det skaber den bedste udvikling og forandring for den eller de mennesker, som jeg arbejder med. Foruden min virksomhed er jeg tilknyttet TUBA (Blå Kors), hvor jeg arbejder som samtalepartner og psykoterapeut for udsatte børn og unge.


ANBEFALINGER

Trine, 43 år, leder:
Maria har gjort et fantastisk arbejde med min afdeling. Vi har fået et stærkt sammenhold, og vi formår at bevare indre ro i en stresset hverdag. De metoder hun anvender er lidt utraditionelle, men hun skaber et anerkendende og trygt rum som vi kan arbejde sammen i. Faktisk vil jeg sige at jeg aldrig har oplevet noget lignende, og jeg har godt nok været igennem mange konsulentforløb.

Hanne, 53 år, jobsøgende:
Tror at Maria fik ”helbredt” en af mine traumer. Nervøsitet ved at skulle tale foran mange mennesker. – Jeg modtog, en for mig lidt usædvanlig terapi, med nogle sjove øvelser, – dejligt afslappende, – og da jeg gik derfra var min nervøse hjertebanken væk og den kom ikke igen, da jeg senere på aftenen stod og skulle tale til en forsamling. Jeg kan varmt anbefale at opsøge Maria, hvis du trænger til hjælp, evt. med at få bedre styr på tankemylder eller arbejdet med konkrete traumer.

Dorte, 47 år, designer:
Maria har en meget smittende energi – et arrangement og forståelse for at bringe én videre. Hun arbejder bredt og benytter forskellige værktøjer/metoder, hvilket gør at man bliver mødt og udfordret lige den situation man er i.
Går altid derfra – opløftet og med nye vinkler.